A mi történetünk

Meddő vagyok?

Folytatás... :)

2016. december 30. 18:48 - Zsuzsi 111

Sokat töprengtünk, hogy mi hozhatta meg a várt eredményt...nem sokra jutottunk. Másik nagy kérdés viszont az volt, hogy lehet-e folytatás vagy egykeként kell felnőnie fiunknak, miután K. vérszerinti gyermekünk megszületése után kizárta a későbbi örökbefogadás lehetőségét.

A cukormentes étkezést a szülést követően nem vettem annyira szigorúan, mindennapi teendőim mellett sportolni se jutottam el. Vitaminokat nem szedtünk többé... sok minden elmaradt. Masszíroztatni még jártunk nagy ritkán, valamint a gluténmentes diétát továbbra is szigorúan folytattuk. Azóta egyre több ismerőstől halljuk, hogy a gluténmentes diéta segítette őket hozzá a gyermekáldáshoz!

Fiunk születésének egy éves fordulója után pedig lehetőséget teremtettünk arra, hogy kistestvér is foganhasson, de nem tudtuk, mire számíthatunk. Egyelőre nem akartunk újabb vizsgálatokat, és mindennapjainkat is ugyanúgy éltük tovább, mint korábban. Másfél éves múlt szemünk fénye, amikor megfogant a kistesó...hamarosan 12 hetes lesz, így nem bírtam tovább, jöttem a jó hírrel! :)

A felhőtlen boldogság mellett azonban sokat jár a fejemben, hátha történetünkkel más sorstársunknak is tudunk segíteni abban, hogy hőn ahított gyermekük megszülethessen. Ha már egy olvasómat hozzásegítettem ehhez, már megérte a munka! Remélem valamikor jön majd ilyen jellegű visszajelzés! :)

Update: Mindjárt megszületik a kistesó! Már csak 6-8 hét van hátra attól függően, hogy ő mikor szeretne kibújni :)

18838984_1326147910788117_4142682603311301129_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meddovagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9512084481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása